Нова патрульна поліція скоро отримає нового керівника.

Як повідомляє Українська правда, таку заяву зробив глава уряду Арсеній Яценюк на засіданні Кабміну.

Він уточнив, що для цієї кандидатури проведуть серію консультацій щодо професійної придатності та можливості виконувати поставлені завдання.

Нова патрульна поліція набирає популярності в українських регіонах, про що свідчить кількість анкет, поданих на заміщення вакансій у реформованій структурі.

Яценюк припустив, що нового главу патрульної поліції призначать 4 жовтня. Це буде людина, функції якого будуть чітко відокремлені від глави МВС.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Навколо глави патрульної поліції тривалий час точилися чутки. Цю посаду приписували заступнику глави Міністерства внутрішніх справ Еке Згуладзе.

Читайте також: Майбутні поліцейські Хмельницького розпочали навчання (фото, відео)

Нагадаємо, що в новій патрульної поліції великий відсоток жінок. Найчастіше спікером обласної патрульної поліції призначають дівчину.