Два десятки військових медиків Національної гвардії України пройшли відповідну підготовку в Польщі і незабаром розпочнуть роботу в регіонах країни.

Про це повідомила 29 жовтня начальник відділу медичного управління Нацгвардії полковник Вікторія Шапоренко на прес-конференції в Києві, передає Інтерфакс.

"Цього року почалася співпраця з польськими колегами. На навчання до Польщі відправлено 20 військових медиків, які отримали відповідні сертифікати інструкторів", – сказала вона.

Читайте також: Італійські військові приїхали тренувати добровольців (відео)

Також Шапоренко зазначила, що медики, які пройшли підготовку, вже розподілені по підрозділах Національної гвардії, які дислокуються в усіх регіонах України, і наразі проводять тренінги.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Буквально вчора була робоча зустріч з польськими колегами і буде завершено план, за яким військовослужбовці-медики Національної гвардії України продовжать навчання", – додала начальник відділу медичного управління Нацгвардії.