Апеляційний суд Києва залишив у силі рішення про арешт екс-начальника УСБУ в Києві та Київській області Олександра Щеголева, якого підозрюють у причетності до вбивств на Майдані.

Про це повідомляє телеканал "112 Україна" з посиланням на прес-службу суду.

"29 жовтня 2015 року колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду міста Києва, розглянувши апеляційні скарги, подані в інтересах Щеголева О. Ю., постановила про продовження терміну утримання під вартою Щеголева О. Ю., а апеляційні скарги захисників залишила без задоволення ", - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що постанова апеляційного суду оскарженню в касаційному порядку не підлягає.

Читайте також: ГПУ не бачить російський слід у розстрілі Небесної сотні

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Щеголев був затриманий правоохоронцями 20 серпня. До цього він перебував під домашнім арештом. Однак прокуратура винесла йому нову підозру в причетності до вбивства активістів Євромайдан.

За словами адвоката потерпілих, саме Щеголев як начальник управління СБУ в Києві та Київській області керував проведенням антитерористичної операції проти учасників Революції Гідності на Майдані Незалежності 18-20 лютого 2014 року.