Чоловік, який кинув вночі гранату в будинок мера Львова Андрія Садового назвався бійцем "Айдару" Олександром Гживінським. В міліції уточнюють, що він місцевий житель і йому 29 років. Цікаво, що людина з таким самим ім'ям була спостерігачем на виборах народних депутатів у 2012 році. Там йдеться, що Гживінський Олександр Ярославович представляв Політичну партію "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка". Зараз сторінка на офіційному сайті ЦВК не доступна. Проте, вона відкривається у кеші.

Також, в інтернеті є згадка про студента "Львівської політехніки" Олександра Гживінського, який вміє віртуозно робити сальто на ровері. В 2006-му році він брав участь в змаганнях із даунхілу – швидкому з'їзду з гори на велосипеді.

Читайте також: Вночі в будинок мера Львова Андрія Садового кинули вибухівку

"У Буковелі 20-річний студент університету "Львівська політехніка" Олександр Гживінський стрибає на велосипеді з трампліна й робить сальто. Такий трюк можуть виконати всього три українських спортсмени", - написала тоді "Газета по-українські".

Сьогодні вночі міліціонери затримали підозрюваного у вибуху, в якого вилучили три гранати РГД та тротил. Чоловік зізнався, що кинув гранату. Пояснив свій вчинок протестом проти "власть імущих". Додав, що "не має нічого особисто проти Садового, але вважайте, що це такий протест".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще