Повідомляють про двох загиблих внаслідок вибухів у Сватовому

"На складах знаходилося близько 3,5 тис тон боєприпасів. Розліт снарядів досягає меж міста. Є попадання у жилий сектор та магазин, у якому загинула жінка. Також було поранено осколками трьох місцевих мешканців. У багатьох домах вибиті шибки та потрощена покрівля", - таку інформацію наводить Луганська обласна адміністрація.

Втім, радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкиряк каже про двох загиблих.

"На жаль, попередньо вже двоє загиблих і троє поранених. Ситуація залишається дуже складною, вибухи і пожежа тривають. В'їзди у місто обмежені і перекриті працівниками МВС та бійцями ЗСУ", -пише на своїй сторінці у Facebook Шкиряк.

Читайте також: Вибухи у Сватовому: є загиблий та постраждалі

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В Луганській ОДА кажуть, що створили на місці оперативний штаб. Він евакуює населення. Вже проходить евакуація пацієнтів районної лікарні, будинку людей похилого віку та дитячого інтернату. Ліквідації пожежі ускладнена постійними вибухами снарядів.

"Через гучномовці ми закликаємо людей спускатися у бомбосховища або евакуюватися транспортом наданим адміністрацією та рятувальниками. Обставини загоряння складів будуть з'ясовуватися після повної локалізації пожежі", – відзначив заступник голови Луганської облдержадміністрації Юрій Клименко.

Харківські волонтери повідомляють про 32 поранених, яких везуть у лікарні. Просять допомогти засобами проти опіків та необхідним.

Сьогодні, близько 19.30 неподалік міста Сватове загорілися склади з боєприпасами Міністерства оборони України.