В другий тур виборів міського голови у Запоріжжі потрапили самовисуванець Володимир Буряк та Микола Фролов від БПП "Солідарність".

Про це пише УНІАН.

"Міська виборча комісія завершила прийом протоколів з районів з підсумками голосування за кандидатів у мери вчора, 29 жовтня, о 22:00", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Кандидату від Саакашвілі відмовили у перерахунку голосів

За результатами, Володимир Буряк набрав 83 029 голосів, Микола Фролов - 33 798 голосів; Ярослав Гришин - 32 057 голосів; Олександр Сін -24 382 голосу, Сергій Кальцев - 22 669 голосів.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Згідно інформації, всього обробили 260 910 бюлетенів.

Нагадаємо, за вихід у другий тур боролись три кандидати: Буряк - головний інженер МК "Запоржсталь", який балотується як самовисуванець; народний депутат і ректор Запорізького національного університету Миколи Фролов ("БПП" Солідарність "), і адвокат Ярослав Гришин "УКРОП".