Станом на сьогоднішній ранок у 5 районах Київської області здійснюється гасіння 10 локалізованих осередків тління торфу на загальній площі близько 42 гектари. Зокрема, торф'яники тліють у Вишгородському, Бородянському, Іванківському та Переяслав-Хмельницькому районах.

Про це повідомила прес-служба ДСНС України.

У цілодобовому режимі від ДСНС залучено 175 осіб та 51 одиницю техніки.

"Радіаційний фон у Києві та Київській області знаходиться у межах норми та складає в середньому 12-13 мікрорентген на годину (безпечний рівень радіаційного фону до 30 мікрорентген на годину). Радіаційний фон у зоні відчуження складає в середньому 21 мікрорентген на годину", − зазначається у повідомленні.

Читайте також: Під Києвом продовжують горіти близько 68 га торфовищ

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

26 жовтня ДСНС повідомляло, що в Київській області площа тління торфовищ зменшилася до 67,5 гектара.

Пожежам передувала значна за тривалістю посуха. Впродовж останнього тижня на Київщині пройшли рясні дощі, які допомогли у боротьбі з вогнем.