Народний депутат від фракції "Блок Петра Порошенка" (БПП), член міжфракційного об'єднання УКРОП Тарас Батенко покинув партію. Чиновник заявив, що вважає неприйнятною узурпацію влади і політичні репресії.

Про це Батенко написав у Facebook.

"Заявляю про свій вихід з депутатської фракції БПП на знак протесту з приводу початку політичних репресій в країні. Я виховувався на вчинках плеяди шістдесятників і дисидентів. Я з покоління, яке завжди критично ставилося до узурпації влади ким-небудь. Сьогодні владою зроблений рішучий крок до появи нової диктатури", - підкреслив депутат.

Він також заявив, що таємні угоди влади з "Опозиційним блоком" можуть стати результатом повернення старого режиму.

Читайте також: Філатов запропонував об'єднатися із "ББП" та "Батьківщиною"

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються
Показати ще

"Ми не можемо цього допустити. Закликаю демократичне суспільство України, міжнародні організації зробити всі можливі конституційні кроки для збереження держави і демократії", - закликав Батенко.