Сьогодні в Лисичанську відбулася стрілянина. В результаті інциденту від вогнепального поранення загинула одна людина.

Про це повідомив голова Луганської військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

Він також додав, що вчора пізно ввечері, під час перебування у Сватово, до нього в приймальню приходив невідомий чоловік.

"Представившись депутатом однієї з обласних рад, він розповів, що прибув підтримати один з батальйонів. Весь час намагався пройти в кабінет, з'ясувати, де я. Потім почав не зовсім коректно поводитися по відношенню до моєї помічниці. На щастя, в приймальню зайшов останній із співробітників, що залишався на роботі, і відвідувач швидко ретирувався", - написав він на своїй сторінці в Facebook.

Читайте також: Георгій Тука показав, як виглядає Сватове після вибухів

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Сьогодні виявилося, що вчорашній незнайомець став учасником перестрілки в Лисичанську. В її результаті одна людина опинилася в лікарні з кульовим пораненням в голову і згодом померла.

"У справі фігурує автомат Калашникова, з якого і були зроблені постріли", - уточнив Тука.