Міністерство закордонних справ України отримало підтвердження від МНС РФ про те, що на борту російського літака, що зазнав катастрофи у Єгипті, перебували четверо громадян України. Про це повідомив перший секретар департаменту консульської служби МЗС України Євген Ігнатовський, передає УНН.

Глава МЗС Павло Клімкін у своєму мікроблозі Twitter оприлюднив імена загиблих українців.

"Загибель людей - це боляче. Загибель співвітчизників - вдвічі боляче. На борту були 4 укр. громадянина: В.Сачук, Л.Мовчанова, І.Усатова, К.Усатов", - написав міністр.

Раніше Ігнатовський в ефірі одного з телеканалів повідомив, що за результатами аналізу списків пасажирів літака, які були опубліковані МНС РФ, є підстави вважати, що на борту знаходилися 3 або 4 громадянина України.

Також він повідомив, що на "гарячу лінію" в МЗС України звернулася родичка одного з пасажирів, який знаходився на борту літака, що впав над Єгиптом.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

"Громадянка повідомила, що на борту цього літака знаходився її родич - громадянин України. Таким чином можемо говорити, що, швидше за все, один громадянин України перебував на борту цього літака", - зазначив Ігнатовський.

Читайте також: З'явилися фото авіакатастрофи російського літака в Єгипті (фото)

Нагадаємо, на борту літака Airbus A321 включно з екіпажем перебувало 224 людини, серед яких були 17 дітей. Всі тіла дітей вже знайдені.

Лайнер Airbus A321 авіакомпанії "Когалимавиа", що здійснював рейс 9268 з Шарм-ель-Шейха до Санкт-Петербурга, вилетів з Єгипту в 6:51 за московським часом, після чого зник з екранів радарів.