Президент України Петро Порошенко звільнив главу Служби безпеки України Києва та Київської області Михайла Глуговського.

Відповідний указ опублікований на сайті глави держави.

"Звільнити Глуговського Михайла Васильовича з посади начальника Головного управління Служби безпеки України у м.Києві та Київській області", - йдеться в указі.

Крім того, відповідним указом глава держави призначив Олега Аркуша начальником управління Служби безпеки України в Кіровоградській області.

Зокрема указом Президента Базюк Сергій Миколайович був призначений заступником Голови Служби безпеки України.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Також голова держави підписав указ про призначення Олександра Калініна начальником Управління Служби безпеки України в Миколаївській області.

Згідно з його черговим указом, було відсторонено Кривича Олександра Миколайовича від посади начальника Управління Служби безпеки України в Полтавській області.

Також в одному з документів йдеться про призначення Юрія Рахівського начальником Управління Служби безпеки України в Полтавській області.

Варто зауважити, що Президент призначив Євгена Кріцина начальником Департаменту контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки Служби безпеки України.

Читайте також: СБУ спіймала на хабарі співробітника Держекоінспекції на Черкащині

Нагадаємо, Михайло Глуговський був призначений на посаду голови СБУ 7 липня 2014.

Як повідомлялося раніше, Порошенко призначив голів управлінь Служби безпеки України в Черкаській і в Рівненській областях.