Один з російських телеканалів випустив сюжет про українців, які принесли квіти до посольства Росії в Києві у зв'язку з катастрофою російського авіалайнера в Єгипті.

При цьому в бік громадян України не було виражено звичного негативу.

Телерепортаж розмістили на відеохостингу YouTube.

"Коли кордони не важливі: в знак співчуття кияни несуть квіти до посольства Росії. Підтримку сім'ям загиблих висловлюють кияни. До будівлі російської дипмісії весь день йшли жителі української столиці. За їх словами, в таких ситуаціях державні кордони не мають значення", - зазначила кореспондент на відео.

Читайте також: Російського журналіста шокувала реакція українців на авіакатастрофу в Єгипті

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Своє здивування позиції російських ЗМІ висловила і московський журналіст Олена Риковцева.

"Боже мій, вперше за два роки я чую в ефірі російського федерального каналу теплі, людські, вдячні слова про українців, які несуть і несуть квіти до посольства РФ в Києві, які сумують, які співчувають. Боже мій, вперше без тіні злості й ерничества , вперше, ціною страшної трагедії. Нехай ці бідні діти знають на небесах, що вони принесли добро в цей світ, хоч на час вони зробили можливим неможливе наші загальні сльози про вас, наше спільне горе ", - написала Риковцева на своїй Facebook-сторінці .

Нагадаємо, російський журналіст Айдер Муждабаев, дивлячись на події під посольством Росії в Україні, назвав українців святими.