Російські бойовики продовжують провокувати українських військових. На передніх позиціях терористів були помічені знімальні групи російського телебачення. Вони повинні відзняти сюжет про те, як сили АТО відкрили вогонь у відповідь на провокації. Повідомляє Інформаційний опір.

У Стаханів та Алчевськ прибули на бронетехніці добре озброєні "підрозділи центрального підпорядкування" "ЛНР". Їх основна мета - знищити формування бойовиків, які не будуть виконувати накази керівництва "ЛНР".

Терористи ведуть розвідки з використанням ДРГ. За останню добу бойовики відкривали вогонь з станкових гранатометів і стрілецької зброї. Зафіксовано відведення перекатами деякої ворожої артилерії у глиб, але кордон з РФ вона так і не перетнула.

Частина артгрупи відводиться від лінії розмежування швидше за все, щоб доукомлектуватися та переформуватися.

Йде зміна командного складу в бандпідрозділах.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Читайте також: Луганські прикордонники затримали 5 тонн продуктів для терористів

Нагадаємо, що в районі Майорського були зафіксовані перестрілки між підрозділами бойовиків із використанням мінометів і гранатометів .