В українській політиці відбувається конфлікт між олігархами.

Таку заяву зробив народний депутат Ігор Луценко в телеканалу ефірі 112 -Україна.

Член ВО "Батьківшіна" заявив, що арешт Геннадія Корбана не пов'язаний з олігархом Ігорем Коломойським. Також не варто сприймати арешт і обшуки як механізм впливу на олігарха.

Луценко впевнений, що Ігор Коломойський готовий воювати з українськими політиками, особливо після ситуації з "Укрнафта". Також він готовий використовувати переговори як механізм для примирення з політиками та закріплення свого статусу.

Проте він не буде, на думку народного депутата, докладати максимальні зусилля з порятунку Геннадія Корбана з суду.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Коломойські може домовлятися і воювати одночасно, але ніяк не рятувати Корбана", - говорить Луценко.

Також він розповів про пікет Автомайдану будинку президента Петра Порошенка з метою звільнення Генерального прокурора Віктора Шокіна.

Читайте також: Боротьба Порошенко з олігархами призведе до громадянської війни - політолог

Нагадаємо, що вчора вранці Геннадія Корбана затримали, в офісі "Фонду оборони" провели обшук і вилучили більше 200 печаток, більшість з яких належали до фіктивних фірм.

Ігор Коломойський тільки надвечір сьогодні прокоментував арешт свого колеги і заявив, що він повністю спокійний.