Нардепи з фракції "Блок Петра Порошенка" Мустафа Найєм і Сергій Лещенко поставили підписи під документом за відставку генпрокурора Віктора Шокіна.

Про це політики написали в соцмережі Facebook.

"Зваживши всі "за" та "проти", прийняв рішення поставити свій підпис під проектом постанови Верховної ради про відставку Віктора Шокіна з посади генерального прокурора України. Сподіваюся, з наступним нам пощастить більше", - прокоментував свою позицію Найєм.

Читайте також: Саакашвілі закликав спецслужби зайнятися Яценюком і його друзями (відео)

"Підписався за відставку Віктора Шокіна з посади генпрокурора України. Як і обіцяв десять днів тому, це наслідок відмови від розслідування в Україні кримінальної справи проти Миколи Мартиненка, який перебуває під слідством у Швейцарії за хабарництво і відмивання коштів, пов'язане з" Енергоатомом ". Для мене це - остання крапля кредиту довіри, який підійшов до кінця. Ще раз скажу: вважаю кримінальне переслідування Корбана повністю заслуженим. У той же час хочу, щоб так само затримали хоча б Мартиненка і Бойко, за якими вже є готові кримінальні справи. Але робити це, думаю, буде вже інший генпрокурор України ", - написав на своїй сторінці Лещенко і прикріпив відповідне фото.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще