На залізничній станції "Корчаківка" виявили тіло мертвої пасажирки електропотяга. Про це повідомляє УМВС Сумської області.

Як припускають правоохоронці, які прибули на місце події, 47-річна жителька селища Краснопілля проїхала свою зупинку і вирішила вистрибнути з вагону потяга, що набирав швидкість.

Маючи в руках дві сумки, жінка, скоріш за все, не змогла втримати рівновагу, в результаті чого впала і сильно вдарилася головою. Від отриманих травм вона загинула.

Читайте також: Дончанка від депресії кинулася під поїзд

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею "вбивство". Наразі триває досудове розслідування, вже призначено ряд експертиз.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, днями у Харкові міський електропотяг насмерть збив чоловіка. Також нещодавно під пасажирський поїзд потрапила жителька Маріуполя.