Зараз в моргу Санкт-Перебурга триває упізнання тіл загиблих внаслідок авіакатастрофи літака, що повертався з Єгипту до Росії. Після цього судмедексперти будуть встановлювати причини смерті кожного пасажира. На борту літака було 217 туристів та 7 членів екіпажу. Серед них четверо громадян України, 24-річна Лілія Мовчанова, 25-річний Володимир Сачук, 16-річний Кирило Усатов та його мама 43-річна Ірина. Всі загинули.

Лілія Мовчанова (дівоче прізвище Петрюк) народилася у селі Вітрянка Сокирнянського району Чернівецької області. Відпочивати до Єгипту літала із чоловіком – 31-річним Владиславом. Друзі у соцмережах висловлюють співчуття.

"Поверталися додому в Пітер на літаку, який так і не долетів. Дуже світлі, позитивні, добрі були люди. Світла вам пам'ять, друзі. Нехай земля вам буде пухом ...", пишуть на їх сторінках.

Два роки тому Ліля вийшла заміж і переїхала до Пітеру. Вона встигла вивчитися у Кам'янець –Подільскому університеті. Зі чоловіком любила подорожувати. Торік вони їздили у Париж.

Володимир Сачук родом з міста Терновка Дніпропетровської області. Закінчив Харківський національний автомобільно-дорожний університет за спеціальністю "підйомно-транспортні, будівельні, дорожні машини та обладнання". У Петербурзі працював залізничником. На відпочинок полетів із дівчиною.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Він завжди залишиться в наших серцях!", - сказала "Знай" двоюрідна сестра українця Христина Голубовських.

Друзі до останнього не вірили, що він був у тому злощасному літаку.

"Чому всі мовчать? Вовка, ти де? Невже ти в списках загиблих Airbus A321 "Когалимавіа", що розбився на Синайському півострові в Єгипті ? Я не можу повірити!", - пишуть на його сторінці.

Відомо, що зараз друзі збирають гроші батькам на поїздку до Росії. Для цього відкрили рахунок.

"Вони пенсіонери. І на проїзд, аби здати ДНК, який коштує близько 7 тис. грн. в них грошей немає", - пишуть у соцмережах.

Ірина Усатова родом з Сєверодонецька. П'ять років працювала майстром з манікюру усалоні Санкт-Петербурга. Спочатку жила на два міста, а потім переїхала туди. Друзі кажуть, що Ірина була дуже позитивною та веселою. Раз на рік їздила додому, на Донбас. Із сином, Кирилом, майже щодня спілкувалася у "скайпі".

Ми вже писали, що жінка наче передчувала біду.На своїй сторінці написала, що "не хоче повертатися, аж серце кров'ю обливається".

"Вона взяла відпустку, а у Кирила були канікули. От і вибралися, аби відпочити разом у Єгипті", - кажуть знайомі.

Хлопця виховували дідусь та бабуся. Також, відомо, що Кирило підробляв у одному з кафе Сєверодонецька. Мав дівчину, з якою зустрічався близько двох років. В майбутньому збирався з нею одружитися.

"Зараз пишуть, що всі загиблі давно жили в Росії. Це неправда, Кирило був справжнім патріотом і любив Україну", - розповіли "Знай" друзі хлопця.

Літак, що прямував з Єгипту до Росії, розбився 31 жовтня. Причина аварії поки невідома, раніше повідомлялося про технічну несправність. Сьогодні з'явилася інформація про можливий вибуховий пристрій, який міг бути у салоні.