Київський футбольний клуб "Динамо" сьогодні вирушив на гру до Лондона. Там гравці столичної команди зіграють матч четвертого туру групового раунду Ліги чемпіонів проти англійського "Челсі".

Про це повідомляє офіційний сайт "Динамо".

Літак із двома складами команд, основною та U-19, піднявся у повітря о 10 годині. Вже через 3,5 години він приземлився в аеропорту "Гетвік".

На другу гру проти "аристократів" тренерський штаб киян взяв 20 футболістів. З них на матч будуть заявлені 18 гравців.

У Києві залишилися захисник Данило Сілва. Він не гратиме у Лондоні за сімейними обставинами. Також на гру проти "Челсі" не поїхали Микита Бурда, Сергій Мякушко, Юнес Беланда, Ніко Кранчар і Лукаш Теодорчик.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Читайте також: УЄФА показало "жовту картку" Україні

Матч між "Челсі" та "Динамо" пройде в Лондоні завтра на домашньому стадіоні "аристократів" "Стемфорд Брідж". Гра розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Нагадаємо, попередній поєдинок між командами у Києві завершився нульовою нічиєю. "Динамо" після трьох ігор посідає другу сходинку у групі та має в своєму активі п'ять очок. Лідирує поки португальський "Порту" з сімома пунктами.