Голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський каже, що у разі призначення парламентом виборів у Маріуполі, заворушень чи неконституційних дій у місті не буде.

Так він прокоментував для ВВС Україна заяву лідера "Правого сектору"Дмитра Яроша. Той напередодні виступив проти проведення виборів у Маріуполі цього року, припустивши, що "Правий сектор" та батальйони, дислоковані поблизу міста, вдадуться до активних дій, аби не допустити їхнього проведення.

Читайте також: Ворожий безпілотник зафіксували над Маріуполем

"Не думаю, що буде загострення", - сказав Жебрівський. Також він додав, що у випадку призначення Радою виборів, він зустрінеться з цього приводу з керівництвом "Правого сектору", батальйону "Донбас" та полку "Азов".

"Донецька ВЦА готова до того, щоб зупинити в корені будь-які антиконституційні прояви, незалежно від того, з якого боку вони виходитимуть. Закон і порядок на території Донецької області будуть забезпечені", - резюмував він.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще