Київський патруль врятував тримісячного малюка, про якого забули п'яні батьки.

Про це повідомив в соцмережі Facebook Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба.

"Тримісячний Даня зараз у лікарні. Його оглянули лікарі і йому вже нічого не загрожує. А хто знає, що могло б бути з дитиною зараз, якби не пильність і людяність поліцейських. Поліцейський Дмитро Крештофов подзвонив мені в суботу о 21:00. Він повідомив, що під час патрулювання виявив на вулиці напівзамерзлого тримісячного хлопчика і п'яних батьків. Малюк був настільки знесилений, що навіть не плакав - видавав лише ледь чутні звуки ", - написав він.

Після розмови з Кулебою патрульний доставив хлопчика в ОХМАТДИТ.

Читайте також: Немовля з Бразилії до смерті загризло отруйну змію

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Батьків дитини відвезли до райвідділу міліції (як стало відомо, Драгер показав 2,35 проміле алкоголю в крові)", - зазначив Уповноважений президента України з прав дитини.

Виявилося, що коли Дані був лише місяць від народження, хлопчикові зробили операцію на серці. І перед тим нещасливим вечором батьки возили дитину на обстеження. Після огляду медиками, батьки з Данею поїхали.

"Мабуть, на радощах загуляли так, що самі майже втратили дитину. Зараз хлопчик лежить у лікарні, батьки за весь цей час до дитини так і не прийшли. Служба у справах дітей з'ясовує всі деталі, і найближчим часом приймуть рішення про подальшу долю Дані. У дитини складна патологія серця, необхідна ще одна операція ", - написав Кулеба.