Українська льотчиця Надія Савченко підтримала Миколу Карпюка та Станіслава Клиха, яких судять в Росії за військові дії в Чечні проти російських солдат.

Як повідомляє адвокат народного депутата і Карпюка Ілля Новиков у своєму акаунті в Twitter, Савченко написала лист "чеченських бойовиків".

Правозахисник підкреслив, що це скоріше лист всім українцям про силу духу та підтримки.
Савченко просить Карпюка і Клиха не падати духом, бо вона розуміє їх проблему і горе.

Нардеп пропонує разом триматися в такій важкій ситуації і сподіватись на підтримку українців.

Українська льотчиця просить їх повідомляти про потреби її сестрі, яка багато зробила для того, щоб вона себе відчувала більш менш комфортно в російській в'язниці.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Віра Савченко виступає громадським захисником Карпюка і Клиха. На одному з останніх засідань її могли відсторонити за образу судді, чеченці навіть пригрозили розправою, але все ж документи щодо відведення Віри повернули і вона продовжила свою діяльність.

Читайте також: Російські силовики погрожували Карпюку вбити сина - адвокат

Нагадаємо, що Слідчий комітет Росії завів справу на главу українського уряду Арсенія Яценюка за війну в Чечні. Російські силовики вважають, що він воював разом з Олександром Музичко.