Вантажний літак Ан-12 розбився після вильоту з аеропорту Джуби, столиці Південного Судану.

На даний момент інформація про кількість загиблих різниться.

За версією видання South Sudan Tribune на борту літака знаходилися сім пасажирів і екіпаж, який складався з п'яти громадян Росії. В авіакатастрофі, за попередньою інформацією, вижили дві людини, в тому числі дитина.

Про 41 загиблого під час аварії літака виробництва серії "Ан" у столиці Південного Судану Джуба, повідомили в адміністрації президента африканської країни.

Читайте також: У тілах пасажирів літака А321 знайшли металеві осколки

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Загинули щонайменше 23 людини, у тому числі діти, розповів агентству Associated Press свідок краху. Агентство Reuters, посилаючись на поліцію і очевидців, повідомило про 41 загиблого. У поліції при цьому зазначили, що не знають, скільки осіб загинули на землі: на березі річки, де впав літак, знаходилися рибалки.

Деталі хвостового оперення і інші частини літака розкидало вздовж берега річки Білий Ніл недалеко від аеропорту, розповіли очевидці.