Відділ Святого Престолу Ватикану підозрюють у інсайдерській торгівлі та відмиванні грошей. Цей відділ керує інвестиціями та нерухомістю. Пише Reuters.

Конфіденційні документи за період з 2000 по 2011 роки фінансові слідчі Ватикану передали на перевірку швейцарським та італійським колегам. Саме в цих країнах і відбувалася підозріла діяльність адміністрації Майна Святого Престолу.

Підозри пали на голову сімейного приватного банку Джампетро Наттіно, який використовував рахунки для торгів на фондовому ринку. Також він встиг перевести до Швейцарії 2 млн євро.

Читайте також: Українця у Великобританії судять за спробу підірвати посольство РФ

Нагадаємо, що двох членів комісії з вивчення церковної реформи Ватикан звинуватив у розповсюдження конфіденІційної інформації у ЗМІ.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще