Фанати белградського клубу "Партизан" придумали для себе дуже веселе заняття. Під час матчу із командою "Металацом" вони вилили відро води на бокового суддю матчу, повідомляє Канал 24.

На відео можна побачити, що атмосфера на стадіоні не передбачала агресію з боку трибун та неадекватну поведінку. Таке враження, що влаштувати для судді крижаний душ фанати "Партизану" вирішили просто від нудьги.

Їхня команда програла програла із рахунком 1:0 та опустилася вже на четверте місце у таблиці. Від головного ворога клубу "Црвена Звезда" "гробарі" відстають вже на 19 очок.

Читайте також: Фанати закидали каси "Арени Львіва" яйцями (відео)

Зазначимо, що фанати "Партизану", як, до речі, і усі серби, є головними ініціаторами проблем на європейських трибунах. У 2009 році під час їхньої бійки із уболівальниками "Тулузи" загинув один француз.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще