Верховна Рада сьогодні розгляне законопроекти щодо лібералізації візового режиму між Україною і Європейським Союзом. Про це пише НБН.

Згідно з порядком денним депутати мають проголосувати за зміни до Закону "Про біженців та осіб, які потребують додаткового або тимчасового захисту" щодо вдосконалення процедури документування осіб. Також мають розглянути питання щодо вдосконалення положень судового захисту іноземців та осіб без громадянства, протидії нелегальній міграції та інші.

До порядку денного також включені проекти Трудового кодексу, закону про зовнішню трудову міграцію, закону про Національне агентство з питань виявлення, розшуку та управління злочинними активами, зміни до Податкового та Митного кодексів щодо створення передумов для нової моделі ринку природного газу.

Читайте також: Угоду про євроасоціацію мають ратифікувати до кінця року - Порошенко

Нагадаємо, напередодні Президент України Петро Порошенко звертався до депутатів та голів політичних сил з проханням підтримати законопроекти щодо лібералізації візового режиму із Європейським Союзом. З таким же закликом до парламентарів звернувся Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще