В угорському селі Тісокеречень за чотири кілометри від українського кордону місцеві правоохоронці впіймали громадянина України із контрабандними цигарками на 20 млн. форинтів (1 млн. 591 тис. грн). Про це пише УНН з посиланням на угорське видання Szabolcs online.

Як повідомляється, ввечері, 3 листопада, на основі слідів контрабанди, угорські правоохоронці здійснювали огляд території села Тісокеречень і виявили 25 великих коробок контрабандних сигарет. У коробках усього містилось 25 тисяч пачок сигарет. Неподалік від знахідки вони помітили кількох осіб, які, побачивши правоохоронців, кинулися втікати у напрямку кордону. Вдалося спіймати 34-річного чоловіка, який виявився громадянином України.

Спійманого українця доставили у відділ поліції, а товар передано працівникам Угорської національної податкової і митної служби.

Читайте також: Стали відомі найприбутковіші нелегальні бізнеси в Україні (інфографіка)

Нагадаємо, у жовтні угорський антитерористичний підрозділ TEK заарештував майже всю зміну митників та прикордонників на контрольно-пропускному пункті "Захонь-Чоп". 20 осіб підозрюють у різного роду злочинах та зловживаннях, насамперед в корупції.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще