Терористи починають вносити власні зміни в правила дорожнього руху. Вони придумали новий дорожній знак. Бойовики встановили його в Горлівці, яка перебуває під їхнім контролем.

Про це повідомляють жителі окупованого міста в соцмережах.

На вулиці Горлівки бойовики "ДНР" розмістили дорожній знак, який вимагає поступитися дорогою танкам. Тепер на цьому перехресті вони мають перевагу.

Відзначається, що знак "Обережно, танки" з'явився у Горлівці на вулиці Гайового поруч із залізничною станцією. Він розташований неподалік від будівлі горлівського управління внутрішніх справ.

Читайте також: В "ДНР" вирішили заробити на мешканцях, видаючі фейкові документи

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Примітно, за словами місцевих жителів, що з території станції нерідко переправляли військову техніку в навколишні райони.

Це не єдиний знак такого роду від бойовиків "ДНР". Там зустрічаються як знаки вістрям як вгору, так і вниз. Залежно від трикутника, місцеві жителі називають їх "Обережно, танки" і "Поступися дорогою танку".