Правління "ПриватБанку" спростувало чутки, які протягом тижня виникли навколо банку.

Як повідомив перший заступник голови правління банку Олег Гороховський на своїй сторінці у Facebook, його не будуть націоналізовувати.

Більше того, з фінансової структури не створюватимуть тимчасову адміністрацію.

"А як виглядає ця тимчасова адміністрація? Це група жінок, ровесниць Азарова, з гросбухом і рахунками", - пише він.

Також він надає коментар Національного банку про те, що "ПриватБанк" є важливою фінансовою структурою в країні, адже обслуговує 34% вкладів населення.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Перший заступник Голови НБУ Олександр Писарук наголосив, що банк виконує нормативи ліквідності, працює в звичайному режимі та безперебійно обслуговує клієнтів.

Гороховський також додав, що "ПриватБанк" - єдиний з десятьох установ, які виконують норматив адекватності капіталу у 10%.

Читайте також: Російські банки намагатимуться знищити "Приватбанк" - фінансист

Нагадаємо, що в соціальній мережі поширилась паніка стосовно "ПриватБанку" через затримання лідера всеукраїнського об'єднання "Укроп" Геннадія Корбана.