Влади Франції та Нідерландів вирішили скасувати прямі рейси своїх авіакомпаній до єгипетського міста Шарм-ель-Шейх. Про це повідомляють офіційні джерела у Франції та голландське видання NL Times.

Такі заборони обидві країни прийняли через падіння російського літака біля Синайського півострова.

"Були розглянуті наслідки катастрофи російського літака в пустелі Синайського півострова 31 жовтня. Вжиті всі заходи, щоб забезпечити безпеку вихідців з Франції. Відтепер немає ніяких прямих рейсів між Шарм-ель-Шейхом і Францією", - офіційна заява Парижу.

У свою чергу, Нідерланди вирішили скасувати авіаперельоти після консультації з Національною службою з боротьби проти тероризму та місцевими авіакомпаніями.

Читайте також: Британія евакуює своїх громадян з Єгипту

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Раніше стало відомо, що прямі перельоти до Шарм-ель-Шейх скасували і британці. Вони вважають, що падіння російського літака міг спричинити теракт.

Нагадаємо, російський Airbus впав 31 жовтня. Усі пасажири та члени екіпажу загинули.