Генеральна прокуратура України наполягатиме на продовженні запобіжного заходу Олександру Єфремову.

Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" заявив помічник генпрокурора України Владислав Куценко.

"В рамках своїх повноважень ми однозначно будемо наполягати на продовженні обрання запобіжного заходу для Єфремова. Якщо суд прийняв таке рішення, то я впевнений, що наші представники будуть подавати апеляцію, і будуть домагатися в суді продовження дій відповідного запобіжного заходу", - сказав він.

Нагадаємо, 1 листопада термін домашнього арешту Єфремова закінчився.

Читайте також: НБУ ліквідував банк Єфремова

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень
Показати ще

Нагадаємо, що екс-лідер ПР Олександр Єфремов був заарештований за підозрою у сприянні прийняттю "диктаторських законів" від 16 січня 2014 року, а потім вийшов під заставу в 3,7 млн грн. Цю суму за нього вніс екс-віце-прем'єр Борис Колесніков.

Всього, за інформацією Генпрокуратури, на питання про прийняття "диктаторських законів 16 січня" фігурують 11 депутатів-членів лічильної комісії. Зокрема, секретар лічильної комісії Сергій Гордієнко раніше також був затриманий за цим звинуваченням, але випущений під заставу.