Російські спецслужби на окупованій бойовиками частині Донбасу запустили об'єднаний центр. Він займається координацією, організацією, а також проведенням диверсій на території України.

Про це повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" та народний депутат Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Facebook.

Він зазначив, що структурні підрозділи Федеральної служби безпеки і Головного розвідувального управління Генерального штабу Росії, що діють на Донбасі, об'єднали свої зусилля, щоб скоординувати дії у зоні АТО. В зоні бойових дій вони спільно проводять операції для отримання розвідувальної інформації. На території інших областей України спецпідрозділи організовують і проводять терористичні акти та диверсії.

Читайте також: "ЛНР" розпускає підрозділи бойовиків "територіальної оборони"

"У Донецьку створено координаційний центр за участю представників обох спецслужб", - розповів Тимчук.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

За даними "Інформаційного спротиву", російсько-терористичні війська проводять рейди і проникають у тил українських позицій. Диверсійно-розвідувальні групи налічують від 15 до 25 чоловік. Вони мають при собі документами громадян України.

Диверсанти намагаються проникнути в оперативно-тактичний тил АТО під виглядом біженців.