Україна та Латвія розпочинають проект із навчання українських держслужбовців у Латвії. Про це повідомив Арсеній Яценюк. Пише Новий Час.

"На навчання поїдуть держслужбовці двох сфер: юстиці та торгівлі, у рамках імплементації угоди про зону вільною торгівлі. Ми вдячні Латвії за те, що вона займається навчанням українських фахівців", - сказав прем'єр-міністр.

За підсумками зустрічі в Ризі з колегою Лаймдотой Страуюма було вирішено, що десять заступників міністрів із євроінтеграції поїдуть ділитися своїм досвідом та переймати латвійський.

Читайте також: Росія змусить Україну повернути газовий борг за допомогою шантажу – економіст

Нагадаємо, що з 1 січня, після вступу в дію зони вільної торгівлі, Україна та Латвія мають посилити співробітництво у економічній сфері.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще