До встановлення причин катастрофи лайнера Airbus A-321 необхідно призупинити туристичні польоти російської авіації до Єгипту, заявив голова Федеральної служби безпеки (ФСБ) Росії Олександр Бортніков.

"Доки ми не визначимося з істинними причинами події, вважаю за доцільне призупинити польоти російської авіації в Єгипет. Це стосується, насамперед, туристичного каналу", - сказав він на позачерговому засіданні Національного антитерористичного комітету РФ, повідомляє агенція "РИА Новости".

Аеробус російської компанії "Когалимавіа" розбився 31 жовтня у пустелі на Синайському півострові в Єгипті через 23 хвилини після злету. Загинули всі 224 людини, які були на борту (зокрема, четверо громадян України).

Читайте також: Єгипет відмовив в евакуації британців з країни

Спецслужби Британії підозрюють, що хтось заклав у багажне відділення вибуховий пристрій безпосередньо перед вильотом літака з аеропорту Шарм-ель-Шейху.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще