Бронеавтомобілі, вироблені в Україні, гарно зарекомендували себе реальних умовах у боях в антитерористичній операції. Проте, є ще над чим працювати.

Про це розповіли у прес-центрі АТО.

"Вони потребують вдосконалення та усунення дрібних недоліків. Зокрема, бронеавтомобіль "Козак", який використовується одним із підрозділів у складі української сторони СЦКК", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Армія SOS випробувала нові беспілотники із тепловізорами (фото)

Згідно інформації, вона потребує незначних змін у конструкції. Зокрема, необхідно було посилити запірні механізми дверей та люків, удосконалити систему освітлення.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Фірма-виробник швидко відгукнулась на звернення військових та пообіцяла вислати у зону АТО бригаду техобслуговування.

За тиждень, представники були вже на місці із спеціальним устаткуванням та почали допрацьовувати техніку. Вони врахували всі побажання бійців АТО.

Для максимальної зручності змінили розташування кріплень особистої зброї. Вони полегшили доступ у бронеколпаках до колісних дисків та для пристрою підкачування коліс, додали гумові прокладки в необхідних місцях.

"Також, встановили кронштейн регулювання стаціонарного пристрою нічного бачення ББМ. Провели удосконалення приладів зовнішнього огляду автомобіля", - підсумували у прес-центрі.