Своєю творчістю південнокорейський співак PSY заслужив на отримання пам'ятника при житті у столиці його рідної країни.

Про це повідомляє агентство Ренхап.

Відомо, що скульптура з'явиться до кінця цього року та прикрашатиме торговельний центр, який розташований поруч. Статуя співака матиме схрещені руки, які символізують легендарний танець Gangnam Style.

Ініціатором цього проекту став місцевий скульптор Хванг Ман-Сеок. Його ідею підтримала влада міста. На думку чиновників, статуя магнітом притягне туристів до району Каннамгу, де PSY і зняв свій шедевр.

Нагадаємо, кліп Gangnam Style став абсолютним рекордсменом на YouTube. Його передивилися 2,4 млрд разів, а цей нескладний танок танцювали усі та усюди.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте також: Рок-гурт Muse випустила кліп про протести майбутнього (відео)

Про співака PSY світ дізнався лише у 2012 році після його феноменально успішної пісні. Але у Південній Кореї він дарує слухачам радість із 2001 року.