США поки не будуть призупиняти авіасполучення з Єгиптом. Вони лише посилять заходи безпеки у низці аеропортів в близькосхідному регіоні для рейсів, що прямують до Америки.

Про це повідомив офіційний представник Білого дому Джош Ернест, передає "Росбалт".

Зазначається, що президент Росії Володимир Путін прийняв рішення призупинити авіасполучення з Єгиптом. Він також звернувся з питанням, чи "розглядається така ж міра" в США.

Ернест відповів, що польоти в Єгипет не призупинятимуться і в даний момент приймаються заходи обережності на підставі рішення, про який раніше оголосив американський міністр національної безпеки Джей Джонсон.

Читайте також: ФСБ вимагає призупинити польоту російської авіації до Єгипту

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Представник Білого дому наголосив, що відповідне рішення поширюється менш ніж на 10 аеропортів. Вони всі розташовані в регіоні Синайського півострова. Зокрема, мова йде про посилення огляду предметів, які пасажири проносять на борт повітряних суден. Також буде посилений загальний режим безпеки "разом з партнерами".

Нагадаємо, розвідка США вважає, що на борту літака А321 російської авіакомпанії "Когалимавіа" вибухнула бомба. Повітряне судно зазнало катастрофи на Синаї.