Двох офіцерів поліції зі США заарештували через випадкове вбивство шестирічного хлопчика. Переслідуючи злочинця у Чикаго, вони відкрили по ньому вогонь та заділи невинну дитину, повідомляє BBC.

Відомо, що правоохоронці мали ордер на арешт чоловіка. Він намагався втекти від правосуддя на машині та прихопив із собою сина. Поліцейські почали стріляти по автівці та випадково влучили у дитину, яка згодом померла.

Цей випадок стався ще у вівторок, але лише зараз копів взяли під варту. Прокуратура звинувачує обох офіцерів у вбивстві та спробі вбивства.

"Ми продовжуємо розслідувати цей інцидент. Але головне те, що дитина не заслужила на таку смерть", - заявив один із поліцейських Чикаго.

Додамо, що сам злочинець також отримав поранення, з якими перебуває у лікарні. Одразу після смерті хлопчика обох поліцейських звільнили з посад.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Читайте також: Поліція в США застрелила 6-річну дитину

Нагадаємо, правосуддя США цього року проявило небувалу м'якість. Шість тисяч наркозлочинців опинились на волі.