Спікер Верховної Ради України Володимир Гройсман заявив, що через місяць буде презентовна масштабна реформа парламенту. Про це він розповів в інтерв'ю "Дзеркалу тижня".

"Буквально за місяць ми презентуємо досить масштабну реформу парламенту, яка дозволить говорити про зовсім іншу якість підготовки та ухвалення законопроектів", - сказав Гройсман.

За його словами, в результаті реформи апарат парламенту перетвориться на зручний сервіс для депутатів, який дасть змогу спростити багато механізмів взаємодії і, як наслідок, вийти на вищий рівень роботи та підготовки законів.

Нагадаємо, раніше Володимир Гройсман запропонував депутатам ознайомитися з петицією до президента, в якій пропонується зменшити кількість депутатів з 450 до 100. На думку спікера, це позитивно вплине на роботу Верховної Ради.

Читайте також: Верховна Рада провалила "домашнє завдання" - Петренко

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Кількість депутатів не обов'язково має бути 100 чоловік. Потрібно стільки депутатів, щоб можна було ефективно працювати над виконанням своїх обов'язків та достойно представляти інтереси українського народу", - зазначив Гройсман.