Ввечері 7 листопада на телеканалі "1+1" мали показати ефір нового випуску "Вечірнього Кварталу", однак його показ скасували з незалежних від студії причин. Про це студія "Квартал 95" повідомила на своїй сторінці у Facebook.

"За кілька годин до ефіру телеканал "1+1" повідомив керівництво студії, що новий випуск проекту був знятий з програмної сітки, не пояснюючи причин даного рішення. Зі свого боку студія "Квартал 95" виконала свої зобов'язання і зробила все можливе, щоб "Вечірній Квартал" з'явився в ефірі. Всі необхідні матеріали були завчасно передані на канал", - йдеться у заяві.

Також менеджмент студії підкреслив, що за 10 років існування проекту "Вечірній Квартал" в ефірі українського телебачення це перший випадок скасування показу телевізійної версії концерту.

"За роки існування проекту в країні змінилося чотири президенти, пройшло два Майдани, почалася антитерористична операція на сході країни, і жодного разу за цей час ніякі обставини не вплинули на долю телевізійного проекту", - підкреслено у заяві.

До того ж, рішення про скасування концерту порушує умови співпраці студії "Квартал 95" і каналу "1+1".

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У свою чергу телеканал пояснив зняття ефіру технічною помилкою.

"Під час програмування поточного тижня сталася технічна помилка. Нові випуски програми "Вечірній Квартал" будуть показані 12 і 19 грудня відповідно, про що ми повідомили партнерів, щойно ситуація стала для нас очевидною", - йдеться на сайті телеканалу.

Читайте також: П'яна журналістка погрожувала поліцейським Коломойським (відео)

"Хочемо запевнити наших глядачів і шанувальників "Студії Квартал 95", що причин для занепокоєння немає", - заявили на "Плюсах".

Відзначимо, в ефір телеканалу пустили старий випуск "Вечірнього Кварталу".

Нагадаємо, запис концерту відбувся 25-го жовтня.

Нагадаємо, раніше телекомпанія "1+1" зняла з сайту коментар очільника Одеської області Міхеіла Саакашвілі щодо арешту Геннадія Корбана.