Підпільний цех з підробок товарів відомих світових брендів виявили в Одесі. Підприємливі "виробники" виготовляли брендів "Сhanel", "Adidas", "Nike", "Kenzo", "Dsquared".

Про це пише УНІАН.

"До правоохоронних органів звернулися офіційні представники відомих торгових компаній, які заявили, що на території Одеси виготовляється і продаються підробки з логотипом їхніх фірм.

Читайте також: В Одесі закрили нелегальну АЗС (фото, відео)

Міліція провела обшук в нежитловому приміщенні, яке за договором оренди належить 44-річній одеситці, під час якого виявила та вилучила швейне обладнання і 54 пристрої для друкованого нанесення торгових знаків, готову фальсифіковану продукцію, що містить незаконно використані знаки для товарів і послуг.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Вони вилучили більше тисячі одиниць готової продукції для подальшої експертизи.

За фактом почали кримінальне провадження за статтею "незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару" Кримінального кодексу.