"Батьківщина" - це відповідальна політична сила і вона не збиралася виходити з коаліції, оскільки в Україні йде війна, розпочата російським агресором. Про це заявила лідер партії Юлія Тимошенко в ефірі телеканалу "Інтер".

"Я хочу зупинити всі провокативні розмови про те, що "Батьківщина" вийде з коаліції. Поки в Україні війна на східних кордонах, "Батьківщина" нікуди з коаліції виходити не буде!", - заявила політик.

Тимошенко звернулася до колег-політиків з інших політичних сил з проханням "припинити провокативні розмови" щодо цього питання.

Лідер "Батьківщини" також заявила, що у вівторок фракція обов'язково голосуватиме за "безвізові" закони і домагатиметься ухвалення двох проектів постанов, внесених жінками парламенту: щодо звернення до Генпрокурора з проханням внести подання на зняття депутатської недоторканності з представника "Народного фронту" Андрія Тетерука та звернення до нього щодо добровільного складання депутатського мандату через поведінку "несумісну зі званням народного депутата".

Тимошенко також нагадала, що депутат від "Батьківщини" Олександра Кужель перебуває в лікарні зі струсом мозку після того, як у четвер депутат Тетерук вдарив її по голові скляною пляшкою.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Читайте також: Парламент має працювати як раби на галерах - Луценко

"Існують і медичні заключення про струс мозку, і всі міліцейські протоколи, які це підтверджують, бо все відбулося на очах у великої кількості народних депутатів", - повідомила Тимошенко.

Нагадаємо лідер фракції БПП Юрій Луценко назвав заяви про можливий вихід з коаліції певних партій хлоп'яцтвом.