З початку 2015 року правоохоронці затримали 250 бойовиків з Донбасу. Про це повідомляє управління Національної поліції у Донецькій області.

У цьому році у розшук оголосили 793 особи. До теперішнього часу вже встановили місцезнаходження 52 учасників незаконних збройних формувань, які перебували у розшуку у 2014-2015 роках, семеро з них визнали померлими.

"Усього з початку року 1043 учасникам незаконних збройних формувань та їх пособникам повідомлено про підозру за статтями 256, 258, 260 Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні МВС.

Читайте також: Бойовика "ДНР" затримали у столиці

До судів різних областей також направили обвинувальні акти відносно 136 терористів. 55 фігурантів цих справ вже позбавили волі.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У МВС наголосили, що спецгрупи продовжують роботу з протидії та недопущення проявів сепаратизму та тероризму на сході країни.