У Львові на вулиці Богдана Хмельницького водій ВАЗ 21099 збив жінку, яка загинула на місці. Аварія трапилася сьогодні, 9 листопада на Кільцевому перехресті приблизно о 14:30.

Про це повідомляє ZAXID.NET.

Як розповіли поліцейські, водій з'їхав з дороги та виїхав на бордюр, де і вбив жінку. Загиблій було 57 років, вона проживала у Дублянах.

За словами очевидців, пасажир та водій автівки поводилися неадекватно. А коли пасажир вийшов із автомобіля, то викинув пакетик з білою порошкоподібною речовиною.

Нетверезий чоловік збив жінку на зупинці громадського транспорту, після чого близько 50-ти метрів тягнув її автомобілем, збиваючи турнікети, аж доки не зупинився.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Правоохоронці також підозрюють, що водій перебував під дією наркотичних речовин, його направили на експертизу.

Читайте також: П'яний водій-росіянин розбив дві іномарки у Києві (фото)

Нагадаємо, вчора на автодорозі Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам'янка у ДТП загинув старший інспектор Літинського відділення поліції.