5-й канал залишиться власністю Порошенко.

У своєму інтерв'ю виданню Deutsche Welle Президент України підкреслив, що ніколи не обіцяв продати свій телеканал.

У відповідь на заяву журналіста про те, що Порошенко "обіцяв відрізнятися від олігархів, у яких є свої ЗМІ", президент відповів, що і так відрізняється.

"Якщо ви подивитеся 5 канал, то він більше всіх критикує владу, і він один з найбільш вільних в країні. Там журналісти з репутацією", - сказав він.

У відповідь на чергове гостре питання DW "навіщо вам канал? У кого ще з європейських президентів є свій телеканал ...", Порошенко підкреслив, що є гарантом свободи ЗМІ.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Читайте також: Порошенко збрехав, що Україна виконала вимоги європейців для безвізового режиму

"Я гарант свободи преси, і стандарти роботи журналістів 5-го каналу не викликають критики. Відносини між мною і журналістами абсолютно прозорі", - додав він.

При цьому глава держави зазначив, що є єдиним президентом України, який направив свої активи в управління незалежному трастовому фонду, і це по-європейськи, сказав Порошенко. Адже ніхто не хоче купувати бізнес, коли в країні війна.