Сьогодні на засіданні Маріупольської територіальної виборчої комісії голова комісії Тетяна Недавня викликала співробітників поліції, передає УНН.

Так на початку засідання Маріупольської ТВК за порядок денний не проголосували 9 членів комісії. Почалися суперечки щодо формування порядку денного і досягти компромісу так і не вдалося. Голова комісії Недавня вирішила закрити засідання і попросила всіх вийти з приміщення ТВК. Частина членів комісії відмовилися залишати приміщення і Недавня викликала співробітників поліції і написала заяву про те, що журналісти та члени ТВК не йдуть з приміщення.

Читайте також: В Маріуполі з'явилися лайтбокси пам'яті загиблим "азовцям" (фото)

Шість членів комісії підписали звернення до голови ТВК Недавнею, щоб вона відкрила знову засідання і важливі на їхню думку питання перенесла в перші пункти порядку денного, щоб їх гарантовано розглянули. Це два питання: визнати вибори в Маріуполі такими, що не відбулися і призначити дату виборів на 10 січня наступного року.

Однак засідання не розпочалося. Вже завтра комісія продовжить свою роботу.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, Верховна Рада призначила вибори в Маріуполі на 29 листопада.