Адвокат лідера УКРОПу Геннадія Корбана Оксана Томчук буде залучена до захисту народного депутата від Радикальної партії Ігоря Мосійчука, якого звинувачують в хабарництві.

Про це в ході судового засідання Печерського райсуду щодо продовження тримання під вартою Мосійчука заявили захисники нардепа, повідомляє Українська правда.

За словами адвоката Леоніда Сівакова, залучити Томчук до цієї справи хотіли рідні нардепа.

"З нею вже є договір", - зауважив Сіваков.

Наразі головуюча суддя Лариса Цокол оголосила перерву до 19.00, бо Мосійчук і його захист заявили клопотання, що не знайомі з матеріалами справи і не знають, що наразі розглядає суд.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Пане суддя, прошу оголосити перерву, щоб мені вручили матеріали справи і клопотання, яке тут розглядають. Хоча б три години потрібно, щоб мені вручили матеріали, я міг з ними ознайомитися і зустрітися з захистом", - зазначив Мосійчук.

Його адвокати також заявили, що не знайомі з клопотанням, який розглядає суд. Між тим прокурор Микола Наливайко заявив, що вручав у вівторок Мосійчуку всі матеріали, але він відмовився будь-що підписувати.

Читайте також: Мосійчук почав скаржитися на біль у хребті

"Наливайко був вчора у мене, намагався щось дати, але без адвокатів я відмовився будь-що приймати", - зреагував на це Мосійчук.

Нагадаємо, захист лідера політпартії УКРОП Геннадія Корбана задоволений рішенням Печерського районного суду Києва помістити політика під цілодобовий домашній арешт до 31 грудня 2015 року.