Генштаб ЗСУ у черговий раз оприлюднив докази присутності російських військових у зоні АТО. Світлини військові виклали на офіційній сторінці Facebook.

Днями українські бійці відбили атаку сепаратистів біля селища Калинівка Донецької області. Бойовики намагалися дістатися на підконтрольну Україні територію, але зазнали поразки.

"На місці бойового зіткнення наші військовослужбовці знайшли речові докази, які в черговий раз підтверджують, що у складі диверсійно-розвідувальних груп противника перебувають російські громадяни", - повідомлення від ЗСУ.

Читайте також: Ірак отримав військову техніку від РФ

Нагадаємо, вчора українські солдати отримали дозвіл стріляти у відповідь по позиціям бойовиків. Рішення пов'язано із тим, що під час перемир'я спостерігались порушення спокою від бойовиків.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще