Штучний острів з курортно-оздоровчим центром найближчим часом може з'явитися у села Калаглія Овідіопольського району Одеської області. Про це повідомили в прес-службі Овідіопольської райогосадміністраціі.

У село вже приїхали представники Одеської обласної геолого-розвідувальної служби. Вони здійснили підготовчий етап, спорудивши інженерний понтон для геолого-розвідувальних робіт механічного складу дна лиману.

Читайте также: Будівництво власного "Буковеля" анонсували на Київщині

"Дана розвідка проводиться в рамках проекту будівництва штучного острова і курортно-оздоровчого центру на ньому. Поки проводяться науково-дослідні роботи з екологічної та геологічної доцільності даного проекту", - пояснили в РДА.

Геологам допомагали вихованці Овідіопольського районного Будинку дитячої та юнацької творчості, учні Калаглійской школи. Діти на практиці приєдналися до науково-дослідній роботі.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще