НАТО та Україна продовжать спільно працювати в рамках розвитку озброєння та військової техніки для Збройних Сил України.

Про це йшлося під час засіданні Спільної робочої групи з оборонно-технічного співробітництва у штаб-квартирі НАТО в Брюсселі, передає прес-служба Міністерства оборони.

Сторони обговорили стан і перспективи подальшої співпраці у оборонно-технічній сфері. Представники НАТО зазначили, що Україна в майбутньому може розраховувати на допомогу Альянсу. Зокрема, в питаннях підтримки українських військових та загального сектору безпеки і оборони країни.

Також збережеться співпраця у сфері озброєння та військової техніки. Альянс допомагатиме запроваджувати стандарти НАТО для української армії.

Читайте також: Британський дипломат розповіла, що потрібно для вступу України в НАТО

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Підвищення ефективності співробітництва проводитиметься у рамках Дорожньої карти оборонно-технічного співробітництва Україна-НАТО.

Нагадаємо, двостороння група з питань оборонно-технічного співробітництва діє під егідою Комісії Україна-НАТО. Вона засідає двічі на рік - почергово в Україні та штаб-квартирі НАТО.

Вперше засідання групи відбулось у 2004 році.