Партія "Блок Петра Порошенка "Солідарність" підтримає кандидатуру Андрія Садового у другому турі виборів на посаду міського голови міста Львова. Про це йдеться в заяві політичної сили, оприлюдненій на її сайті.

"Продовжуючи консолідацію проєвропейських демократичних політичних сил для здійснення масштабних перетворень у країні, забезпечення стратегії децентралізації, організації ефективних відносин між громадами і центральною владою, партія "Блок Петра Порошенка "Солідарність" прийняла рішення підтримати у другому турі виборів на посаду міського голови міста Львова Андрія Садового", - йдеться в заяві.

У БПП переконані, що об'єднання проєвропейських сил сприятиме сталому розвитку міста Львова і створенню ефективних органів влади, які будуть відповідати очікуванням виборців.

Нагадаємо, у Львові у другий тур виборів вийшли чинний мер Львова Андрій Садовий ("Об'єднання "Самопоміч") і кандидат від ВО "Свобода" Руслан Кошулинський.

Зазначимо, що раніше сьогодні про свою підтримку Андрія Садового заявила екс-кандидат на посаду мера Львова від БПП Оксана Юринець.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Читайте також: Філатов заручився підтримкою "Самопомочі" і "Батьківщини"

Нагадаємо, у 29 містах України 15 листопада пройде другий тур виборів мерів. За підсумками першого туру в містах з кількістю виборців понад 90 тис. мера міста визначили лише в чотирьох: Харкові (Геннадій Кернес), Одесі (Геннадій Труханів), Тернополі (Сергій Надал) і Слов'янську (Вадим Лях). У Маріуполі та Красноармійську вибори були зірвані.